Tudnivalók az egyesületünkbe belépni szándékozók számára

Tanácsoljuk, hogy a belépni kívánók tanulmányozzák át a Kétnyelvű Iskoláért Egyesület alapszabályát, valamint a honlapunkon található egyéb dokumentumokat és információkat.
Az intézményi tagságot az itt található belépési nyilatkozat segítségével az iskola igazgatója kezdeményezi. A dokumentumot postán kell elküldeni az egyesület titkárának, hivatalos címünkre. (A név és cím a nyilatkozati űrlap alján olvasható.)
Aki egyéni tag kíván lenni, erről küldjön rövid, dátummal és aláírással ellátott nyilatkozatot, ugyancsak titkárunknak.
Az egyesület adatbázisának frissítéséhez kérjük – intézményi és egyéni tag esetében egyaránt – a kitöltött adatlapot is elküldeni.
A jelenlegi (naptári évre, azaz január 1-jétől december 31-éig szóló) tagsági díj intézmények esetében 20.000 forint, egyéni tagok számára 4.000 forint. A befizetett díjról természetesen számlát küldünk.

A 2013. november 28-ai közgyűlésen elmondtuk, az lenne kívánatos, ha az intézmények az iskolai alapítvány forrásaiból vagy gyűjtésből fizetnék a tagsági díjat. Ha ez nem lehetséges, természetesen meg lehet próbálni a KLIK tankerületének benyújtani a számlát.

A tagságukat tovább fenntartani nem akarók a szintén letölthető Kilépési nyilatkozatot küldjék el egyesületünk titkárának!

2013. december 12.

Adatlap a Kétnyelvű Iskoláért Egyesület adatbázisának frissítéséhez:

2017. szeptemberétől

(Kérjük visszaküldeni Forgó Irénnek a forgo.iren@gmail.com címre.)

Letölthető innen.